Utility

Utility

In onze moderne maatschappij zijn nutsvoorzieningen van ongekend belang. En juist omdat deze basisvoorzieningen, communicatielijnen en infrastructuur een onmisbare schakel in onze samenleving vormen, moeten de werken eraan in de beste omstandigheden kunnen verlopen. Daar zet H.Essers Infra graag de schouders onder. Met speciale wagens en kranen leveren we de benodigde elementen aan werven van nutsbedrijven. Onze vloot beschikt over wagens met verschillende afmetingen en uiteenlopende capaciteiten, zodat we nagenoeg alle mogelijke benodigdheden kunnen aanleveren. Bovendien kunnen onze chauffeurs zelf – en met verschillende soorten kranen – de elementen laden en lossen, waardoor de klant altijd van een efficiënte, veilige werfmontage verzekerd is.

Voor de toelevering van nutsvoorzieningen, maakt H.Essers Infra gebruik van verschillende soorten trekkerkranen. Deze kunnen indien nodig gecombineerd worden met zowel binnenladers als plateauwagens. Andere troeven van de gespecialiseerde vloot van H.Essers infra zijn:

  • Multi-inzetbare kranen voor het plaatsen van units of containers, het lossen van materiaal op daken en verhogingen, het monteren van rolbruggen, het plaatsen van glas, het lossen van grote voertuigen, enz.
  • Kranen die ook op de moeilijkere plekken ingezet kunnen worden, zoals kleine ruimtes, smalle straten, of plekken waar weinig vrije hefruimte is.
  • Extra hulpmiddelen die zowel het vervoer als het laden/lossen van goederen efficiënter, veiliger en sneller laten verlopen, zoals onze speciale lier voor het plaatsen van betonwelfsels of voor het lossen van vrachten bovenop een gebouw of in kelders.

Hebt u interesse in de diensten die H.Essers Infra kan verlenen aan nutsbedrijven? We helpen u graag verder. Neem contact op met Eric Epding en we luisteren graag naar uw specifieke noden.

Graag meer info of hebt u een specifieke vraag?
Ja, vertel me meer
Contact Infrastructure België & Noord-Frankrijk
Contact Infrastructure Nederland & Duitsland