Rent & Event

Rent & Event

In de entertainmentsector is er nood aan betrouwbare en veelzijdige partners die stands, podia, licht- en geluidsinstallaties en allerlei andere tijdelijke elementen volgens een strikte timing kunnen leveren en ophalen. Dat is precies wat ons infrasegment Rent & Event voor entertainmentorganisaties kan betekenen. Dankzij jarenlange ervaring met de grootste spelers in de Benelux genieten we van een fantastische reputatie op dit vlak, waardoor we al aan heel wat grote events hebben meegewerkt.

H.Essers Infra staat garant voor flexibiliteit, een grote transport- en warehousingcapaciteit, en tijdige levering. Stuk voor stuk kwaliteiten die cruciaal zijn voor de evenementensector. Zo kunnen we 24/7 de benodigde elementen af- en aanvoeren, zowel just-in-time als just-in-sequence. En dankzij onze grote vloot kunnen we altijd meerdere vrachtwagens, waaronder plateauwagens en trekkerkranen, tegelijkertijd leveren. Ook kunnen klanten bij ons terecht voor het huren van allerlei (grootschalig) equipment, zoals torenkranen, (kantoor)units en graafmachines.

Door H.Essers in te schakelen voor uw evenement, bent u verzekerd van een betrouwbare, flexibele aan- en afvoer van al uw benodigde eventmateriaal en -infrastructuur. Die kwaliteit kunnen we leveren met de inzet van:

  • Plateauwagens voor het vervoer van grote (opbouw)elementen. Deze wagens kunnen aangepast worden naar het te vervoeren product en zo voor een efficiënter transport zorgen. Dankzij de mogelijkheid om palen, afdekzeilen en extra fixatie te bevestigen, zijn de plateauwagens multi-inzetbaar en zeer veilig voor bijzonder transport.
  • Trekkerkranen (tot 45tm), die vanwege hun flexibele werking ingezet kunnen worden in kleinere ruimtes of plekken met weinig hefruimte. Deze kranen zijn inzetbaar voor o.a. het plaatsen van units en containers, het lossen van materiaal op daken, het monteren van rolbruggen, het plaatsen van glas, etc.

Heeft u zelf behoefte aan een solide partner die u in de supply chain van uw evenement op alle vlakken kan ontzorgen? We geven u graag meer informatie. Neem vandaag contact op met Eric Epding.

Graag meer info of hebt u een specifieke vraag?
Ja, vertel me meer
Contact Infrastructure België & Noord-Frankrijk
Contact Infrastructure Nederland & Duitsland