H.Essers zet schouders onder het topspektakel ‘40-‘45

H.Essers zet schouders onder het topspektakel ‘40-‘45

Na ‘14-’18 heeft Studio 100 ons gevraagd om ook onze logistieke schouders te zetten onder de nieuwe musical ‘40-‘45. Maarten Neyens is als Teamleader Planning trots op hoe zijn team dit huzarenstukje heeft aangepakt.

“Haast alles wat je in het pop-uptheater in Puurs ziet, werd door onze teams vervoerd … Van half juni tot begin oktober stonden we in voor het vervoer – van het staal van de tribunes over de bijzondere verlichting tot en met de kleding en de gigantische locomotief die op het podium verschijnt: wij brachten alle puzzelstukken voor dit spektakel samen.”

“Omdat het om verschillende soorten goederen ging, hebben we ook verschillende gespecialiseerde transporten moeten inschakelen zoals uitzonderlijk vervoer. Door alles aan één logistieke dienstverlener uit te besteden, zoals Studio 100 deed, konden we maximaal rekening houden met de timing en planning van onze klant,” aldus Maarten nog. “Bovendien had de projectleider bij Studio 100 zo steeds één vaste contactpersoon bij H.Essers met wie alles afgestemd kon worden. Een sterk staaltje teamwork.”