Vergezel ons op Biomedica 2015

Vergezel ons op Biomedica 2015

Op 2 en 3 juni organiseert LifeTechLimburg, samen met haar partners uit Maastricht, Leuven, Eindhoven, Aken en Luik de negende editie van Biomedica.

Het centrale thema dit jaar is’gezondheidsinnovatie’.

Tijdens het innovatieve 2-daagse programma zullen de beste praktijkverhalen op het gebied van Biotech/Medtech/Pharma & Zorg in de Euregio belicht worden.

Keynote sprekers, presentaties & multi-disciplinaire ronde tafel discussies zullen zich focussen op zorgintegratie; succesverhalen & moeilijkheden.

Op dit event zullen patiënten, medische specialisten, bedrijven, onderzoekers, homecare professionals en beleidsmakers vanuit een innovatieve invalshoek onderwerpen aankaarten zoals chronische ziekten, cardiovasculaire aandoeningen, vergrijzing, vruchtbaarheid & infecties.

Tijdens het satelliet programma op dag 1, zal Pascal Vranken, COO van H.Essers uitleggen hoe de beste praktijken uit de industrie ook toegepast kunnen worden in de gezondheidszorg.

Natuurlijk is een patiënt geen auto! Maar hoe groot zijn de verschillen op logistiek vlak tussen de industrie en de zorg? En waar kunnen succesvolle industriële concepten toegepast worden in de zorgsector?

Wij verheugen er ons op u te mogen verwelkomen tijdens Biomedica 2015!

In naam van H.Essers zijn we blij de eerste 50 deelnemers een korting op hun toegangsbewijs (99 euro in plaats van 199 euro) te mogen bieden. Dit ticket geldt voor beide dagen van het event, met inbegrip van afterparty in het gezelschap van Jo Vandeurzen en Herman Reynders.

Als u graag gebruikt maakt van deze korting, stuur dan een mailtje naar news@essers.com en wij bezorgen u een reductievoucher.

Tot binnenkort!