Value Added Chemie

Value Added Chemie

In de volgende maanden wordt er verder geïnvesteerd in de chemiesite van H.Essers in Winterslag. Zo worden er 2 extra compartimenten van telkens 8.000m² bijgebouwd.  Deze groei is toe te schrijven aan het stijgend aantal klanten die hun chemische goederen aan ons toevertrouwen en aan onze wens om te blijven investeren in een voor ons zeer strategische groeimarkt.

Door extra hoogwaardige infrastructuur bij te bouwen, kunnen onze klanten blijven genieten van een hoge flexibiliteit inzake personeel en opslag, grondige kennis rond veilige behandeling van hun gevarengoed en uitgebreide mogelijkheden op het vlak van Value Added Services. Zo hebben we in deze nieuwe magazijnen een oplossing uitgewerkt voor fijnpicking van chemicaliën, met inbegrip van specifieke opslagmethoden en verpakkingsmogelijkheden.

Samen met deze laatste uitbreiding telt onze hoge Seveso site in Winterslag nu een totale oppervlakte van 120.000m² voor de opslag van alle categorieën chemische goederen volgens de hoogste standaarden.

Heeft u graag meer info, gelieve contact op te nemen met Carlo Theunissen via carlo.theunissen@essers.com