Studio 100 sluit driejarig partnership met H.Essers voor warehousing én transport

Studio 100 sluit driejarig partnership met H.Essers voor warehousing én transport

Een grotere medianaam is er bijna niet: Studio 100 is uitgegroeid tot een ijzersterke referentie in zowel België als daarbuiten.  Ooit gestart als een klein Vlaams TV-productiebedrijf in 1996, gooit het bedrijf vandaag ook hoge ogen met onder andere muziek, films, themaparken (in België, Nederland, Duitsland en Polen) en succesvolle concerten en theaterproducties. . En daar zet H.Essers mee zijn logistieke schouders onder. Studio 100 zal de komende drie jaar immers zijn volledige warehousing en al het transport binnen de Benelux aan ons  toevertrouwen!

“De eerste stappen in de samenwerking zijn ondertussen gezet. Daaruit blijkt H.Essers zijn naam als betrouwbare logistieke partner in alle geval waar te maken. We kijken dan ook uit naar een mooi en vruchtbaar vervolg en een lange samenwerking,” vertelt Lieven De Geeter, Director Procurement, ICT & Facilities van Studio 100.

Deze maand al zullen de eerste pallets toekomen op onze site in Boom. In juli zal vervolgens de grote verhuis plaatsvinden van alle goederen die nog op de oude opslaglocatie gestockeerd waren. Die goederen omvatten alles van promotiemateriaal tot speelgoed. “De keuze voor deze locatie lag voor de hand,” zegt Collin Springuel, Business Unit Manager bij H.Essers. “Er is een duidelijke synergie tussen het personeel, de klanten en het speciale type goederen dat er opgeslagen wordt. Met 5.600 palletplaatsen is alles er al ingericht om een bedrijf als Studio 100 te bedienen.” Zo wordt er gewerkt met een in-house ontwikkeld en elektronisch Warehouse Management System (e-WMS), wat het beheer en transport van de opgeslagen goederen nóg eenvoudiger en veiliger maakt. Bovendien ligt het warehouse in Boom op slechts enkele minuten afstand van het hoofdkwartier van Studio 100. Vanuit deze locatie  organiseert H.Essers het vervoer van de goederen naar distributiecentra, zoals die van Bart Smit, Carrefour, Fun en Standaard Boekhandel. Maar ook de Plopsa-parken van Studio 100 worden door ons  van de juiste materialen en speelgoed  voorzien. Kortom: een boeiende en veelzijdige opdracht. Wij kijken alvast uit naar een succesvol partnership!

Maak kans op 4 duotickets voor de afscheidsshow van Samson & Gert

Speciaal voor onze lezers van H.Essentials hebben we vier duo-plaatsen gereserveerd voor de afscheidsshow van Samson & Gert op 4 december 2019. Wilt u kans maken op deze tickets? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet geniet u in december van deze show in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs!