SQAS-attest voor Wilrijk

SQAS-attest voor Wilrijk

Na een succesvol verlopen audit op 24 en 25 februari 2015 zijn we verheugd te kunnen meedelen dat H.Essers Wilrijk het SQAS attest behaald heeft met de mooie score van 90/100.

SQAS is een internationale kwaliteitsnorm voor logistiek dienstverleners. Door middel van het Safety and Quality Assessment System wordt beoordeeld in welke mate een logistiek dienstverlener voldoet aan de eisen die worden gesteld met betrekking tot organisatie, kwaliteit, veiligheid en milieu.

De norm SQAS is ontwikkeld door CEFIC (European Chemical Industry Council) teneinde te waarborgen dat transport en opslag van chemische goederen op een veilig en kwalitatief goede manier worden uitgevoerd.

Deze audit toont aan dat we de dienstverlening naar onze klanten binnen de (petro-)chemische sector continu willen blijven verbeteren.  We zijn als logistieke dienstverlener uiteindelijk een verlengstuk van de supply chain van de chemiesector en wensen dan ook aan de standaarden te voldoen die opgelegd worden door de industrie.  

Heeft u nog bijkomende vragen over de resultaten van de SQAS audit, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze EQS afdeling.

Naast onze vestiging in Wilrijk, is H.Essers houder van een SQAS attest voor de modules transport, packaged warehouse en tankcleaning.