Kraanwagens

Kraanwagens

Essers heeft een aanbod van verschillende kraanwagens voor uw uitzonderlijk vervoer.

Transport met Rolkraan

Dagelijks doorkruisen verschillende opleggers met rolkranen de Benelux.

Deze wagens, uitgerust met een loopkraan (armlengte tot 9 m) transporteren diverse bouwmaterialen (klinkers, stoepranden, bakstenen, buizen, betonpanelen,…) .

De beschikbare laadvloer van onze kraanwagens varieert van 11 tot 12,5 meter. Afhankelijk van de goederen wordt er met een klem, een pallethaak of met een hijsriem gewerkt.

Glaswagens

Ook hebben we semi diepladers met rolkranen. Deze opleggers worden vooral ingezet voor het transporteren van glas op bokken.

Trekkerkraan

We beschikken over verschillende types trekkerkranen. Deze trekkers kunnen gecombineerd worden met verschillende types opleggers zoals plateauwagens en diepladers.

De uitzondering hierin is onze vrachtwagen met kraan en laadvloer van 6 m waar we een aanhangwagen achter kunnen voorzien van 6 m. Deze kraan heeft een hefvermogen van 35 tonmeter.

35 tonmeter trekkerkraan voor containers

We beschikken over drie 35 tonmeter trekkerkranen met een armlengte tot 13 m. Deze kranen zijn volledig radiografisch bedienbaar.

Vlak naast de trekker kunnen deze kranen tot 6 ton hijsen, op 13 m bedraagt dit 2 ton.

Deze kranen zijn inzetbaar voor o.a. het plaatsen van units of containers, het lossen van materialen op het dak van een gebouw, het monteren van rolbruggen, het plaatsen van glas, het lossen van schepen, enz.

Het groot voordeel van deze kranen is hun inzetbaarheid in kleine ruimtes en in werkplaatsen met weinig vrije hijshoogte (bv. binnenin bedrijfshallen)

35 tonmeter trekkerkraan met armlengte tot 25 m en lier

Bij één van de 35 tonmeter trekkerkranen, kan de armlengte uitgebreid worden tot 25 m, eventueel uitgerust met lier.

Op 25 m kan deze kraan nog lasten tot +- 700kg hijsen. De lier kan gebruikt worden voor het plaatsen van betonwelfsels of voor het lossen van vrachten bovenop een gebouw of in kelders.

45 tonmeter trekkerkraan

Voor het zwaardere werk hebben we ook nog twee 45 tonmeter trekkerkranen. Vlak langs de wagen tilt deze kraan rond de 7,5 ton, op een lengte van 14 m bedraagt dit ongeveer 2 ton.

Graag meer info of hebt u een specifieke vraag?
Ja, vertel me meer
Contact Infrastructure