Diepladers

Diepladers

Transport met Semi-diepladers

Constructies die door hun afmetingen niet op een plateauwagen passen, laden we op semi-diepladers. Deze opleggers hebben door hun zwanenhals geen volledig vlakke laadvloer, maar zijn hierdoor wel perfect geschikt om hogere vrachten te vervoeren.

Uitschuifbare semi-diepladers.

In dit assortiment kunnen we u de 3-assige enkel en dubbel uitschuifbare semi-diepladers bieden en om het compleet te maken, hebben we ook een 4-assige semi-dieplader die dubbel uitschuifbaar is. Met deze laatste kunnen we goederen met een afmeting tot 27 m laden en in combinatie met een 3-assige trekker, hebben we een laadvermogen van 61 ton.S

Semi-diepladers met hydraulische rampen

Deze multifunctioneel inzetbare semidieplader met hydraulische rampen wordt ingezet voor allerhande zelfrijdende machines, zoals tractoren, hoogtewerkers, rupskranen, graafmachines,…

De hydraulische rampen hebben een lengte van 4 meter en de oplegger is bovendien uitschuifbaar (bed normaal 9 m) tot 15,80 m. Ook de laadvloer is verbreedbaar tot 3 m voor het laden van bijvoorbeeld brede rupskranen enz. In combinatie met een 3-assige trekker heeft deze oplegger een laadvermogen van 59.5 ton.

Transport met Diepladers

2-assige dieplader

De kleinste telg onder onze diepladers is een 2-assige dubbel uitschuifbare dieplader met als afmetingen een laadvloerhoogte van 50 cm en een laadvermogen tot 23 ton. In het bed kunnen vrachten tot 15 m geladen worden.

Indien de vracht smaller is dan 1m70 dan kunnen we de laadvloer zelfs laten zakken tot 30 cm of zelfs volledig verwijderen zodat de goederen gedeeltelijk in het bed zakken.

2-assig ketelbed, triple uitschuifbaar en verbreedbaar

Een ketelbed is ontworpen voor het transport van silo’s. Deze oplegger kan uitschuiven zodat er tot een lengte van 26,35 m in bed geladen kan worden en de vloer kan verbreden tot 3m80. Door deze constructie kunnen silo’s met een grote diameter tussen de balken zakken zodat de laadhoogte beperkt blijft.

Naast silo’s kunnen uiteraard tal van andere goederen getransporteerd worden met deze oplegger.

3-assige dieplader, oplegger

Onze 3-assige dieplader is een dubbel uitschuifbare oplegger. Deze heeft, indien uitgeschoven, een bed van 19,70 m en een totale lengte van ruim 25 m met een maximum laadvermogen van 41,5 ton.

4-assige dieplader

De 4-assige dieplader kan vrachten tot een afmeting van 24 m in het bed laden. We kunnen deze oplegger uitbreiden met een 1-assige Jeepdolly waardoor er een laadvermogen van 62 ton ontstaat.

2 bed 4 of smalbed dieplader

Deze oplegger is uiterst wendbaar door de apart stuurbare dolly en achterassen. In België mag deze oplegger tot 72 ton laden.

Een deel van de laadvloer kan verwijderd worden zodat er een smalbed ontstaat van 1m35 breed. Hierdoor kunnen bv. zware rupskranen en dergelijke geladen worden zodat ze met het chassis op het smalbed rusten en de rupsen langs de oplegger hangen. Dit beperkt de totale beladen hoogte.

Graag meer info of hebt u een specifieke vraag?
Ja, vertel me meer
Contact Infrastructure