Luchtvracht trucking

wegvervoer voor volle vrachten en deelladingen in heel Europa

Luchtvracht trucking

Uw luchtvracht over de weg in heel Europa.

H.Essers Air Cargo Logistics biedt eersteklas luchtvracht wegvervoer voor volle vrachten en deelladingen in heel Europa, 24 uur op 24, 7 dagen op 7, 365 dagen per jaar van:

  • luchthaven-tot-luchthaven;
  • luchthaven-tot-deur;
  • deur-tot-luchthaven.

Met dagelijkse vertrekken van / naar Amsterdam (AMS), Brussel (BRU), Parijs (CDG), Luik (LGG), Frankfurt (FRA) en Londen (LHR) en alle andere luchthavens in Europa, leveren wij punctueel uw luchtvrachtgoederen af.

Met eigen kantoren op de luchthavens van Brussel (HQ),Luik, Amsterdam en Frankfurt kunnen wij u een allround service verzekeren.

Geavanceerde materialen en IT-systemen voor uw luchtvracht transport

Al onze trailers zijn voorzien van luchtvering, uitgerust met een rollerbedsysteem en zijn in staat om Q7 luchtvracht-pallets (zowel zacht-en hard-zijdig) te laden.

Bovendien zijn onze wagens uitgerust met boordcomputers die in verbinding staan met ons in huis ontwikkeld Transport Management Systeem. Alle data worden in real time verzonden naar het track & trace-systeem waardoor u uw zendingen 24/7 online kan opvolgen.
U kan uw orders makkelijk en snel ingeven via het weborder op de H.Essers website. Deze worden vervolgens verwerkt door ons Transport Management Systeem, die het meest efficiënte transportplan opstelt.

One-stop-shopping

H.Essers Air Cargo Logistics kan u ook helpen bij het verstrekken van luchtvracht trucking en daarmee samenhangende diensten zoals laad- en douanedocumentatie. Daarvoor doen we een beroep op betrouwbare partners in heel Europa

Graag meer info of hebt u een specifieke vraag?
Ja, vertel me meer
Contact Air cargo