Traditional

Traditional

Hoewel de modulaire bouwmethode aan populariteit wint, kiezen heel wat architecten nog steeds voor de traditionele manier van bouwen. Deze methode biedt immers een grote ontwerpflexibiliteit en een lange levensduur. Omdat alles ter plaatse wordt opgetrokken is de bouwtijd langer dan bij methodebouw. Om een strakke timing te garanderen dienen bouwmaterialen als bakstenen, welfsels, klinkers … tijdig en flexibel geleverd te worden op de werf. H.Essers Infra komt graag aan die nood aan flexibiliteit tegemoet. Dankzij een divers wagenpark en een grondige opleiding van onze chauffeurrs om ook zelf te laden en te lossen garanderen we een optimale flow van ieder bouwproces.

H.Essers Infra is de ideale logistieke partner voor uw traditioneel bouwproject dankzij:

  • Onze rolkraanwagens met een loopkraan (armlengte tot 9 m) voor het transport van diverse bouwmaterialen (klinkers, bakstenen, buizen, betonpanelen …)
  • Onze glaskraanwagens, waarmee we alle soorten glas veilig op bokken kunnen transporteren.
  • Onze plateauwagens, die multi-inzetbaar zijn voor alle transporten binnen de wettelijke afmetingen. Ze kunnen voorzien worden van palen, afdekzeilen schotten en ringen in de vloer voor extra fixatie van de vracht tijdens het transport.

H.Essers Infra wil klanten graag op alle vlakken helpen om de aanlevering naar hun werf en bouwwerken te optimaliseren. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de dienstverlening van H.Essers Infra? Neem dan contact op met Eric Epding.

Graag meer info of hebt u een specifieke vraag?
Ja, vertel me meer
Contact Infrastructure België & Noord-Frankrijk
Contact Infrastructure Nederland & Duitsland