Modular

Modular

Prefabbouw of modulaire bouw, is een bouwmethode die de jongste jaren sterk in de lift zit. Voordeel van deze methode, die ook wel montagebouw wordt genoemd, is ongetwijfeld de snelle bouwtijd ten opzichte van traditionele technieken. Maar ook de constantere en hogere kwaliteit, gezien de bouwelementen tijdens een fabricageproces in een gecontroleerde omgeving als een fabriek worden vervaardigd. De uitdaging is dan weer om de grote elementen veilig en vlot naar de werf te transporteren. Om tegemoet te komen aan deze bijzondere logistieke noden, investeerden we de jongste jaren sterk in de uitbouw van het aantal binnenladers, sledes en uitschuifbare plateauwagens in ons machinepark. Dat maakt H.Essers Infra tot een uiterst flexibele logistieke partner voor ieder modulair bouwproject, hoe groot ook.

H.Essers Infra is de ideale logistieke partner voor uw modulair bouwproject dankzij:

  • Onze (enkele, dubbele, of triple) uitschuifbare plateauwagens, waarbij de enkele uitschuiver tot 19,50 m kan worden uitgebreid en de dubbele uitschuiver een lengte van 32 m aankan.
  • Onze flexibele binnenladers, die geladen en gelost worden door de chauffeur zelf. Hierdoor is er geen enkele vertraging of wachttijd, niet bij de fabriek, maar ook niet tijdens het transport en de montage.Klinkt de aanpak van Essers Infra als de juiste oplossing voor uw bouwwensen?

We vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact op met Eric Epding voor meer informatie.

Graag meer info of hebt u een specifieke vraag?
Ja, vertel me meer
Contact Infrastructure België & Noord-Frankrijk
Contact Infrastructure Nederland & Duitsland