Beveiligde transporten

Beveiligde transporten

Activa

H.Essers is de grootste TAPA TSR 1 gecertificeerde logistiek dienstverlener in Europa, met meer dan 450 gecertificeerde veiligheidseenheden in eigendom.
Deze beveiligde transporten worden uitgevoerd met speciaal ontworpen trekker & trailer combinaties die alleen kunnen worden geopend vanaf een afstand.

Al onze materiële uitrusting is in-house ontwikkeld en wordt onderhouden door onze eigen garage. Onze materiële uitrusting is state-of-the-art en al onze wagens worden voortdurend gecontroleerd, zowel door een interne als een externe controle-toren.

Personeel

Om ervoor te zorgen dat onze chauffeurs uitblinken in hun job, hebben we de de Europese H.Essers Academie opgericht (met vestigingen in Belgie, Nederland, Bulgarije, Roemenië en Litouwen). In deze academies worden onze chauffeurs op opgeleid en getraind zodat wij de hoogste kwaliteit in beveiligd vervoer kunnen waarborgen.
De planners die deze transporten inplannen en opvolgen zijn bereikbaar 24 / 24 u, 7 dagen op 7.

Processen

Om de goederen maximaal op te volgen, hebben we het H.Essers Security Netwerk in het leven geroepen. Dit netwerk bestaat uit 3 partijen die een waterdichte opvolging van uw hoogwaardige goederen garanderen:

  • De externe controle toren AMIC (Alarm & Monitoring Intervention Centre).
  • Het ESC (Essers Security Centre)
  • Onze interne controle toren TMC (Transport Monitoring Centre) in Roemenië.
Graag meer info of hebt u een specifieke vraag?
Ja, vertel me meer
Contact Warehousing
Contact Senior Sales Manager