Beveiligde magazijnen

Beveiligde magazijnen

Activa

Naast onze TAPA TSR 1 fleet, bieden wij ook beveiligde magazijn oplossingen.
Het beveiligingsniveau hangt af van de gestockeerde producten, onze wederzijdse afspraken en de klantspecifieke vragen. Het standaard beveiligingsniveau dat we hanteren is TAPA FSR A, maar desalniettemin kunnen we onze magazijnen aanpassen aan uw wensen.

Naast onze uitgebreide kennis in hoogwaardige producten, kunnen we ook een uitgebreide ervaring voorleggen op het vlak van pharma goederen, waar de veiligheidsnormen zeer strikt zijn en zelfs door de overheid worden vastgelegd. Met andere woorden, we weten waarover we spreken!

Voorbeelden van veiligheidsmaatregelen zijn: externe hekwerken met tril detectie, CCTV dekking en detailcamera’s in bepaalde zones, gebieden met beperkte toegang, badge gecontroleerde toegang, inbraak alarmen,…

Onze systemen ondersteunen gedetailleerde productregistratie door middel van serienummer track & trace, zelfs als de producten onderdeel zijn van een assemblage.

Personeel

Onze personeelsleden die hoogwaardige goederen behandelen zijn extra gescreend, goed opgeleid en blijvend getraind. Betrouwbare en veilige operaties zijn voor ons een must.

Processen

H.Essers creëert op maat gemaakte SOP’s voor elke activiteit. Al deze procedures worden tot op de letter uitgevoerd en bewaakt door onze QMS.
Onze QMS wordt opgesteld aan de hand van de voorschriften die de certificaten zoals o.a. ISO9001, AEO, TAPA & Known Consignor ons opleggen.

Graag meer info of hebt u een specifieke vraag?
Ja, vertel me meer
Contact Business Development High Value
Contact Warehousing