Hoogwaardige goederen

de grootste TAPA TSR 1 gecertificeerde logistiek dienstverlener in Europa

Hoogwaardige goederen

Uw vracht veilig vervoerd

Door de jaren heen heeft H.Essers een uitgebreide ervaring opgebouwd in verschillende niche diensten met betrekking tot het stockeren & vervoeren van hoogwaardige producten.
In deze niche diensten komen 2 belangrijke domeinen samen: beveiliging en toegevoegde waarde. Wij geloven dat de uitgebreide ervaring die we hebben opgebouwd in beide domeinen, ons van onze concurrenten onderscheidt.

Wanneer het gaat over vervoer, is H.Essers de grootste TAPA TSR 1 gecertificeerde logistiek dienstverlener in Europa met meer dan 450 gecertificeerde veiligheidseenheden. Onze materiële uitrusting is state-of-the-art en al onze wagens worden voortdurend gecontroleerd, zowel door een interne als een externe controle-toren.

Naast de TAPA TSR 1 vloot biedt H.Essers ook beveiligde magazijn-oplossingen.
Hierbij vertrekken we steeds van TAPA FSR A als basis beveiligingsniveau voor hoogwaardige producten, maar er zijn uiteraard nog klantspecifieke aanpassingen mogelijk.

Daarnaast kunnen wij u een breed scala meerwaarde activiteiten bieden zowel op vlak van opslag als op vlak van distributie. Al deze activiteiten worden intern beheerd en uitgevoerd door technisch geschoold en specifiek opgeleid H.Essers personeel.

Graag meer info of hebt u een specifieke vraag?
Ja, vertel me meer
Contact Head of Sales Transport Packed Chemicals
Contact Warehousing
VERHEMELDONCK-DIMITRI-6340