General Cargo

zowel FTL als LTL transporten, rechtstreeks van punt A naar punt B

General Cargo

H.Essers biedt algemene logistieke diensten zoals transport en warehousing voor een varieteit aan goederen en dit voor alle landen in West- en Oost-Europa.

LTL-FTL

In ons aanbod vindt u zowel FTL als LTL transporten, rechtstreeks van punt A naar punt B. U kan deze transporten boeken op ad hoc basis, maar evengoed bespreken we een regulier transportpakket van volle vrachten of deelpartijen op uw maat gemaakt.

Groupage

H.Essers heeft een uitgebreid netwerk tot haar beschikking in heel Europa. Als lid en stichtend partner van System Alliance Europe – een cargo network dat de competenties van leidende middelgrote logistieke dienstverleners bundelt – krijgen klanten een zeer uitgebreid Europees groupageplatform ter hunner beschikking.

Organisatorische- en IT-richtlijnen garanderen bovendien hoge kwaliteitstandaarden, transparante processen en een betrouwbare verwerking & opvolging van de zendingen.

Als Europa’s nummer één inzake groupagevervoer biedt H.Essers klantspecifieke toegevoegde waardediensten zoals douaneafhandeling en focussen wij ons op de continue verbetering van onze dienstverlening. Daarbovenop bieden wij u dagelijkse verbindingen naar alle belangrijke bestemmingen met een levering binnen 24/48/78 uur.

Europa is maar 1 klik van u verwijderd.

Warehousing

H.Essers biedt de klanten zowel dedicated als non-dedicated capaciteit aan, afhankelijk van het volume en risico, en dit met het oog op een optimale kostenbeheersing. H.Essers beschikt ook over speciaal uitgeruste magazijnen:

  • Temperatuur gecontroleerd
  • Seveso genormeerd
  • High Security magazijnen
  • Gecontroleerde vochtigheid
  • Clean Room
  • Verschillende opslagsystemen
  • Overdekt en niet-overdekte opslag
  • On-site logistics

Ontvangt u graag wat meer info over onze dienstverlening?

Interesse? Bespreek uw project met onze experts en ontvang een prijsofferte.
Praat met een expert
Contact Transport