Proximus zet zijn leveranciers in de bloemetjes

Proximus zet zijn leveranciers in de bloemetjes

Elke dag dragen meer dan vijfduizend leveranciers bij aan het succes van Proximus. Hun professionalisme en kennis van de sector stellen Proximus in staat nieuwe en betrouwbare producten te blijven aanbieden aan zijn klanten.

Op de jaarlijkse ‘Supplier day’ op 16 oktober 2014 bekroonde Proximus de grootste succesverhalen van zijn leveranciers in de categorieën Innovation, Sustainability en Quality of Supply. Proximus wil hiermee zijn erkentelijkheid tonen voor hun uitmuntende werk.

Alcatel Lucent winnaar in de categorie Innovation

Alcatel Lucent werd verkozen voor de gezamenlijke ontwikkeling van de vectoring technologie. Samen met de expertise van Alcatel-Lucent implementeert Proximus innovatieve oplossingen om zijn bestaande koperinfrastructuur op een snelle en kosteneffectieve manier op te waarderen en zijn klanten een nog betere breedbandervaring te bieden. De uitrol van vectoring verloopt conform de doelstellingen op het gebied van performantie en flexibiliteit.

Logistiek dienstverlener H.Essers winnaar in de categorie Sustainability

H.Essers werd verkozen omdat het grote inspanningen levert om de ecologische voetafdruk te verminderen en voor duurzame oplossingen te kiezen. Onder meer door het BREEAM-certificaat voor het distributiecentrum van Proximus en H.Essers in Courcelles, het plaatsen  van zonnepanelen en het investeren in windenergie. H.Essers werkt nauw samen met de sociale sector en organiseert cursussen over milieubewust en veilig rijden voor al haar chauffeurs.

Microsoft Mobile Devices winnaar in de categorie Quality of Supply

Microsoft Mobile Devices begrijpt heel goed wat Proximus wil. Het denkt proactief mee tijdens de ontwikkeling van marketing- en promotiecampagnes met de Proximus-teams. Het naleven van de leveringstermijnen wordt erg op prijs gesteld en laat Proximus toe een goede klantenervaring te garanderen.