Beveiliging

Beveiliging

Op het vlak van beveiliging kan H.Essers een perfecte oplossing aanbieden gaande van bekwame en goed opgeleide medewerkers tot de strenge beveiliging van sites, gebouwen als trucks en trailers.

H.Essers hecht veel belang aan het respecteren en behalen van de nodige wettelijke eisen en normen met als logisch gevolg het behalen van diverse certificaten zoals:

  • AEO – Authorised Economic Operator
  • TAPA – Transported Asset Protection Association
  • Known Consignor – Bekende afzender

Klik hier voor meer uitleg over bovenstaande certificaten.

Beveiliging op vlak van Transport:

High security oplossingen

H.Essers is marktleider in Europa in het aanbieden van zogenaamde High Security oplossingen. Ons wagenpark bestaat uit meer dan 300 speciale beveiligde eenheden. Lees meer

Exceptional Transport Assistance

Om onze en uw uitzonderlijke transporten te begeleiden, hebben we 4 in-house begeleidingswagens. Deze wagens zijn uitgerust met de modernste communicatiemiddelen en zijn voorzien van de wettelijk verplichte  signalisatie. Lees meer.

Beveiliging op vlak van Warehousing:

We streven ernaar om onze sites, en de hallen op de sites te beschermen tegen ongeoorloofde toegang om zo manipulatie of diefstal van onze klantengoederen te voorkomen. Naast het inzetten van fysieke beveiligingsmaatregelen zoals slagbomen, camerabewaking, alarmsystemen, vormt ook de constante training inzake security awareness bij onze medewerkers een belangrijke meerwaarde.

Daarnaast is H.Essers in staat om voor al zijn klanten een service op maat aan te bieden of tegemoet te komen aan hun specifieke noden. Afgesloten units in een magazijn of het ombouwen van een volledige hal naar de specifieke wensen van de klant, zijn hier voorbeelden van. Deze aanpassingen zijn mogelijk omdat H.Essers eigenaar is van al haar warehouses en aldus aanpassingen kan doen die nodig zijn voor een lange termijn samenwerking met de klant. Lees meer over onze beveiligde warehouses.

Klik hier voor uw prijsaanvraag!

Prijsaanvraag