Nieuws updates

Nieuws updates

MAANDAG, 16 OKTOBER 2020

Vernieuwe maatregelen H.Essers

Afgelopen vrijdag heeft de Belgische overheid een verstrenging van de maatregelen afgekondigd om de verdere verspreiding van de ziekte in te dijken.
Naar aanleiding van de ernstige toename van de Corona pandemie worden in verschillende landen de regels opnieuw aangehaald.

Ook H.Essers heeft zijn regels herbekeken en aangepast waar nodig.

Benieuwd naar de extra maatregelen die ons bedrijf neemt ten opzichte van onze medewerkers? Bekijk hier de gids die ons helpt het welzijn van onze eigen medewerkers te garanderen.
Lees zeker de richtlijnen voor onze externe bezoekers nog eens grondig na.

DONDERDAG, 30 JULI 2020

Verstrengde Corona maatregelen bij H.Essers

Zoals u ondertussen weet, zijn het aantal Corona besmettingen en ziekenhuisopnames de laatste weken in diverse landen gestegen.
Gezien de ernstige situatie in België heeft de Nationale Veiligheidsraad nieuwe, strenge beleidsbeslissingen aangekondigd voor het nationale grondgebied.
Voor de provincie Antwerpen zijn aanvullende maatregelen getroffen door de gouverneur van Antwerpen.

Het Corona crisisteam van ons bedrijf heeft meteen actie ondernomen en het niveau van de maatregelen opnieuw aangepast aan de kritieke situatie van maart-mei.

Alle maatregelen voor onze sites, vindt u terug de rubriek 'Welzijn medewerkers'.

MAANDAG, 30 MAART 2020

Update overzicht van de Europese grenswachttijden.

De maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken worden nauwlettend in de gaten gehouden in heel Europa. Dit betekent ook dat verschillende Europese landen, waaronder België, de maatregelen voortdurend actualiseren.
Zo is de situatie in Zwitserland en Oostenrijk milder geworden, terwijl de grensmaatregelen in België strenger zijn geworden.

Deze update van het overzicht van de overlast bij de grensovergangen in Europa geeft een aantal van deze aanpassingen aan:

VRIJDAG, 27 MAART 2020

In de komende weken zullen we onze H.EROES in de schijnwerpers zetten. Dankzij hun inspanningen kan H.Essers in deze uitdagende tijden de beste logistieke diensten blijven leveren.

Als eerste willen we onze planners, dispatchers en administrators bedanken. Zij garanderen de continuïteit van uw orders van A tot Z door de routes van onze chauffeurs creatief te beheren. #TogetherWeMakeItTranspossible

DINSDAG, 24 MAART 2020

In deze moeilijke tijden wil ons bedrijf meer dan ooit zorg voor zijn medewerkers dragen.
Kijk en luister hier naar de persoonlijke boodschap van onze CEO Gert Bervoets voor onze 6560 collega’s..

Zorg goed voor elkaar!

MAANDAG, 23 MAART 2020

Overzicht van de Europese grenswachttijden.

De afgelopen weken hebben de Europese landen hard gewerkt om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. De regeringen hebben heel wat noodzakelijke maatregelen opgelegd. Het opzetten van grenspatrouilles en sluiten van de grenzen heeft een directe impact op de goederenstromen en dus op producten die vandaag cruciaal zijn om onze samenleving draaiende te houden.

De situatie verschilt van land tot land en wijzigt dagelijks. Wachtrijen, verkeersopstoppingen, quarantainegebieden,… leiden tot langere leadtimes en verminderde capaciteit. Als internationale logistieke dienstverlener volgen we de situatie in Europa nauwgezet op. We beschikken 24 op 24 over realtime informatie. Hierdoor kunnen we snel reageren en nieuwe oplossingen aanreiken om onze goederen ter plaatse te krijgen. We doen hiervoor beroep op ons Europees multimodaal netwerk via weg, spoor en water.

Wens je graag specifieke informatie over de impact van deze maatregelen? Neem dan contact op met jouw vaste contactpersoon binnen H.Essers.

Hieronder geven wij u graag een overzicht van de hinder bij grensovergangen in Europa: