Nieuws updates

Nieuws updates

DINSDAG, 24 MAART 2020

In deze moeilijke tijden wil ons bedrijf meer dan ooit zorg voor zijn medewerkers dragen.
Kijk en luister hier naar de persoonlijke boodschap van onze CEO Gert Bervoets voor onze 6560 collega’s..

Zorg goed voor elkaar!

MAANDAG, 23 MAART 2020

Overzicht van de Europese grenswachttijden.

De afgelopen weken hebben de Europese landen hard gewerkt om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. De regeringen hebben heel wat noodzakelijke maatregelen opgelegd. Het opzetten van grenspatrouilles en sluiten van de grenzen heeft een directe impact op de goederenstromen en dus op producten die vandaag cruciaal zijn om onze samenleving draaiende te houden.

De situatie verschilt van land tot land en wijzigt dagelijks. Wachtrijen, verkeersopstoppingen, quarantainegebieden,… leiden tot langere leadtimes en verminderde capaciteit. Als internationale logistieke dienstverlener volgen we de situatie in Europa nauwgezet op. We beschikken 24 op 24 over realtime informatie. Hierdoor kunnen we snel reageren en nieuwe oplossingen aanreiken om onze goederen ter plaatse te krijgen. We doen hiervoor beroep op ons Europees multimodaal netwerk via weg, spoor en water.

Wens je graag specifieke informatie over de impact van deze maatregelen? Neem dan contact op met jouw vaste contactpersoon binnen H.Essers.

Hieronder geven wij u graag een overzicht van de hinder bij grensovergangen in Europa: