Nieuwe pharma klanten door overname Duitse Kammann Thermologistik

Nieuwe pharma klanten door overname Duitse Kammann Thermologistik

De overname van het Duitse Kammann Thermologistik was voor ons een strategische keuze om onze positie in de belangrijke regio van Frankfurt verder te ontwikkelen.

Kammann Transporte werd opgericht in 1999 door  Jens Olivier Kammann en voerde oorspronkelijk enkel koeltransporten uit. Vanaf 2002 is het bedrijf zich gaan toeleggen op pharma transporten wat leidde tot de oprichting van Kammann Thermologistik in 2009 door Jens Olivier Kammann en Wolgang Waldow.

De 41 medewerkers van Kammann Thermologistik en de vloot – bestaande uit 24 trekkers en 25 thermo trailers – zijn integraal overgenomen door H.Essers. Kammann beschikt naast zijn thermo fleet ook over een GDP/AMG gecertifieerd cross-dock magazijn van 2.250 m².
Kammann Thermologistik  zaakvoerders Jens Olivier Kammann en Wolfgang Waldow blijven ook na de overname actief. In 2014 noteerde Kammann een omzet van 6 mio €.

Met deze overname kan H.Essers haar klantenportfolio uitbreiden met een aantal strategische nieuwe Duitse pharma bedrijven.

Heeft u graag meer info, gelieve contact op te nemen met Ralf Schneider via ralf.schneider@essers.com