Nieuwe partner voor PLAN-Europe

Nieuwe partner voor PLAN-Europe

Ongeveer een jaar geleden kondigden de 3 logistiek dienstverleners  H.Essers (België), Bech-Hansen & Studsgaard (Denemarken) en Nolan Transport (Ierland) de oprichting aan van PLAN – Pharma Logistics Alliance Network –  het eerste asset based Pan-Europees logistiek farma netwerk.

Met de oprichting van dit netwerk wilden de drie tegemoetkomen aan de behoefte in de markt naar een initiatief dat nieuwe kwaliteitsstandaarden ontwikkelt inzake farma logistiek.

Het was van in het begin de bedoeling om het netwerk verder uit te breiden en te versterken  met gelijkaardige logistieke bedrijven met eenzelfde focus op kwaliteit en  een ijzersterke ervaring in de markt van farma.

Vandaag verwelkomen ze Professional Thermo Logistics als nieuwe partner in hun netwerk.

Professional Thermo Logistics is een Pools bedrijf actief op de markt sinds 2005. PT Logistics is gespecialiseerd in temperatuur gecontroleerd vervoer en opslag, hierbij beantwoordend aan de geldende GDP normen en zij bieden vervoer gaande van 1 pallet tot FTL. PT Logistics is een jong en ambitieus bedrijf, gefocust op de beste oplossingen, op maat gemaakt voor hun klanten. Ze vertrekken hierbij van hoge kwaliteitsstandaarden en streven naar kosteneffectieve oplossingen.

Dit maakt hen tot de ideale partner om het PLAN netwerk te vervoegen.

Het bedrijf beschikt over een zeer moderne vloot van dubbeldeck trailers en dual temp trailers, waarbij bepaalde eenheden zelfs 3 verschillende temperatuurzones kunnen aanbieden. Voor de laatste kilometers, maken zij gebruik van hun spiksplinternieuwe distributie vloot.

Door de toetreding van PT Logistics kan PLAN zijn Europese dekking verder uitbreiden, vooral wat de Oost-Europese markten betreft.