Versterking van ons infrasegment dankzij overname bouwtransportactiviteiten Alders Transport

Versterking van ons infrasegment dankzij overname bouwtransportactiviteiten Alders Transport

In de bouwwereld is efficiënt transport een must. Met ons segment Infra bieden we al jarenlang passende logistieke oplossingen, flexibel en op maat. Door de overname van de bouwtransportactiviteiten van Alders Transport (Pelt) versterken we dit jaar onze positie in het marktsegment en drukken we een stevige stempel op de infralogistiek binnen de Benelux. Tegelijkertijd zal Alders Transport de kipperactiviteiten van H.Essers overnemen. Een win-winsituatie voor beide bedrijven.

Als logistiek dienstverlener wil H.Essers passende oplossingen bieden voor alle transportuitdagingen, ook die in de bouw. “Modulaire bouwtechnieken en het gebruik van prefabelementen vormen een duurzame evolutie binnen het bouwsegment,” vertelt Eric Epding, Senior Sales Manager Infra bij H.Essers. “Het gaat om grote elementen, die veilig en vlot naar de werf getransporteerd moeten worden. Om tegemoet te komen aan die bijzondere logistieke noden, investeerden we de jongste jaren sterk in de uitbouw van onze vloot met onder andere bijkomende binnenladers, sledes en uitschuifbare plateauwagens.”

Uitbreiding machinepark

Die uitbouw zetten we nu verder met de overname van het bouwsegment van Alders Transport uit Pelt. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid opleggerpark voor alle types bouw- en constructieproducten, inclusief modulaire bouw. “Met de overname van de bouwtransportactiviteiten van Alders Transport breiden we onze capaciteit verder uit,” vertelt Stefan Wijns, de nieuwe Business Unit Manager Infra bij H.Essers. “Zo kunnen we onze oplossingen met binnenladers in België uitbreiden en onze positie in de Benelux versterken.”

Duurzame groei met nieuw team

Met een gespecialiseerd en professioneel team zorgen we bij H.Essers voor een verdere versterking van onze logistieke oplossingen voor de modulaire bouw. Stefan Wijns werd nieuw aangenomen als Business Unit Manager Infra. Eric Epding zal zich volledig focussen op de commerciële ontwikkeling van de business unit “Wij kijken ernaar uit om met onze groeiende afdeling Infra de supply chain van onze klanten in de bouwsector verder te optimaliseren,” klinkt het bij Eric Epding.

Op zoek naar een passende logistieke oplossing voor uw werf of project? De specialisten van H.Essers Infra denken met u mee. Contacteer hen via Eric Epding: eric.epding@essers.com.