Rangel wordt achtste partner in het PLAN-Europe netwerk

Rangel wordt achtste partner in het PLAN-Europe netwerk

PLAN-Europe, Pharma Logistics Alliance Network, het eerste asset based Pan-Europees logistiek farma network breidt haar netwerk uit met een nieuwe Portugese partner: Rangel.

Rangel biedt een uitgebreide logistieke dienstverlening aan waaronder air&sea activiteiten, wegtransport, contractlogistiek, internationale koeriersdiensten, thuisbezorging, douane en logistieke diensten voor de kunstsector. Direct na haar oprichting in 1980 nam Rangel al snel de positie in van één van de meest innovatieve bedrijven in de industrie. Rangel is actief in landen als Portugal, Spanje, Angola, Mozambique en Brazilië en vervoert goederen naar meer dan 220 landen wereldwijd.

Sinds 2009 bedient de farma-afdeling van Rangel een breed spectrum aan farmaceutische bedrijven waardoor zij de referentie geworden zijn op vlak van farmalogistiek in Portugal.

Een oppervlakte van 7000 m² aan farmamagazijnen en een eigen vloot van temperatuurgecontrolleerde voertuigen, goed getrainde chauffeurs, real time temperatuurmonitoring en volledige track & trace doorheen de hele keten, maken van Rangel de gedroomde kandidaat om het PLAN Europe netwerk te vervoegen.

Door de scherpste kwaliteitsstandaarden hoog in het vaandel te dragen, is PLAN-Europe een referentie geworden op vlak van farmalogistiek in Europa. Door lokale transportbedrijven in een sterk netwerk te verenigen, wordt er zowel voor de klant als voor de partner een win-win gecreëerd. Op deze manier kan PLAN blijven groeien en de ultieme oplossing bieden voor farma vraagstukken in Europa, de CIS-landen en zelfs Noord-Afrika.

Vandaag telt PLAN Europe 8 partners: H.Essers in België, Bech-Hansen & Studsgaard in Denemarken, Nolan Transport in Ierland, Professional Thermo Logistics in Polen, Gandon Transport in Frankrijk, Tresserras Transport in Spanje, Ralu Logistika in de Balkan en Rangel in Portugal.