One for the road: onze helden gaan de containercompetitie aan in de H.Essers Cup

One for the road: onze helden gaan de containercompetitie aan in de H.Essers Cup

Je hebt het EK, de Olympische Spelen én nu ook … de H.Essers Cup: een container met fitnesstoestellen waarin onze medewerkers het individueel tegen elkaar opnemen om hun beste sportprestatie neer te zetten. Die combinatie van containers en sport, is ons op het (afgetrainde) lijf geschreven en sluit naadloos aan bij ons bedrijfsbrede gezondheidsplatform Fit2Grow om het mentale en fysieke welzijn van onze medewerkers te versterken.

Sport, beweging en een gezonde levensstijl vormen de speerpunten van ons Fit2Grow-programma. Al enkele jaren stimuleren we daarmee medewerkers van over het hele bedrijf om te werken aan een gezond lichaam. Want wie gezond is, voelt zich ook goed in zijn vel. Na een aantal succesvolle sportevents, zoals de Port of Antwerp Triathlon, is het nu tijd om onze collega’s van een nieuwe uitdaging te voorzien. En die komt er … in een heuse H.Essers-container.

Alle sites, één uitdaging

De komende maanden passeert onze unieke H.Essers Cup, volledig uitgerust met fitnessapparatuur, langs al onze nationale en internationale sites. De deelnemende kandidaten schrijven zich online in voor een tijdslot en krijgen een uur de tijd om zich helemaal te geven. De wedstrijd vindt plaats op de fiets (3 km), roeimachine (1 km), loopband (1,5 km), optrekstang (hoogste aantal) en benchpress (hoogste aantal kilo’s). Dit allemaal natuurlijk onder begeleiding van een collega. Op ons Fit2Grow-platform kunnen ze ondertussen live meekijken wie er de beste resultaten behaalt. De deelnemer met de hoogste scores wint uiteindelijk de H.Essers Cup-trofee. En in de tussentijd supporteren we natuurlijk met hart en ziel voor ons sterke helden!

Wilt u meer weten over deze sportieve challenge? Neem dan zeker een kijkje op www.esserscup.com.