H.Essers trendsetter in magazijnbeheer voor gevarengoed

H.Essers trendsetter in magazijnbeheer voor gevarengoed

Op 26 september 2013 werd het nieuwe gevarengoedmagazijn in Wilrijk officieel geopend.

Het nieuwe magazijn beslaat een oppervlakte van iets meer dan 12.000 m², het bestaat uit 4 onafhankelijke compartimenten waarvan 2 x 1900 m² en 2 x 2300 m², een afzonderlijke laadzone van 3800 m² en zal volledig ingericht worden als gevarengoedmagazijn.

Hiertoe is het warehouse dan ook uitgerust met state-of-the-art technische installaties, zoals de volledig explosievrije uitrusting en een schuimblusinstallatie, alles conform de zeer strenge wetgeving in de sector.

Vandaag ontplooit H.Essers Antwerpen reeds heel wat activiteiten in de haven van Antwerpen. Dit nieuwe magazijn te Wilrijk zal de stijgende groei van H.Essers binnen de chemische sector verder ondersteunen en vertaalt onze ambitie om een nieuwe trend te zetten in magazijnbeheer voor gevarengoed.

Klanten in Wilrijk kunnen naast het aanbod in warehousing, ook gebruik maken van de verschillende transportoplossingen, de sea & air activiteiten en de Value Added Services, en het uitgebreide aanbod in douane dienstverlening zodat wij de volledige supply chain kunnen beheren.