H.Essers neemt deel aan VDAB Webinar over samenwerking tussen reguliere en sociale economie

H.Essers neemt deel aan VDAB Webinar over samenwerking tussen reguliere en sociale economie

Op 8 oktober om 19.30 uur organiseert het openkennisnetwerk een interessant debat.

Dhr. Mike Dautzenberg, HR Director bij H.Essers, transportbedrijf, dhr. Patrick Beunnens, personeelsdirecteur van Westvlees en Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder van VDAB gaan in gesprek, onder leiding van Geertje De Ceuleneer, coördinator diversiteit bij de VRT, over de bewuste keuze voor werknemers met een arbeidshandicap.

Zij kozen resoluut voor een inclusieve arbeidsvloer waar iedereen een kans krijgt om zich te bewijzen als waardevolle werknemer.

Deze werkgevers vertellen over hun ervaringen en opportuniteiten in hun zoektocht naar goede kandidaat-werknemers. Hoe kunnen ze een meerwaarde betekenen voor uw bedrijf, uw klanten, uw productie en service?

Ondenkbaar bij u? Fons Leroy geeft tips over tegemoetkomingen en ondersteuning die u als werkgever ontvangt. Iedereen in het bedrijf heeft er baat bij: uzelf, de collega’s en de (nieuwe) werknemer. Zo maakt u samen een blijvend succes van bijvoorbeeld een stage of werkplekervaring.

Om dit boeiende debat te volgen, vragen te stellen of commentaar te geven, hoeft u zich niet te verplaatsen! U volgt het achter uw computer/laptop/tablet op het werk of thuis.

Reserveer dus alvast deze datum en op deze pagina kan u een tiental minuten voor de start de link naar het webinar vinden. Het gesprek zelf duurt een halfuur. Vragen en opmerkingen tijdens het debat kunnen gesteld worden via het mailadres okn@vdab.be