H.Essers Cup

H.Essers Cup

De H.Essers Cup: een eigen containerchallenge voor onze medewerkers

Heb je ze ook gespot? De grote containers met H.Essers Cup-logo op onze sites? En hoewel containers natuurlijk volledig binnen onze bedrijfsactiviteiten passen, dienen deze een wel heel speciaal doel: ze vormen het brandpunt van onze eigen H.Essers Cup.

Twee jaar geleden rolde H.Essers een bedrijfsbreed gezondheidsprogramma Fit2Grow uit, waarmee we alle H.Essers-medewerkers – jong, oud, ervaren en onervaren – stimuleren om te bewegen en gezonde keuzes te maken. We organiseerden ondertussen al heel wat initiatieven, van stappenuitdaging tot de deelname aan een triatlon. En nu is er de H.Essers Cup.

Containers en welzijn: een mooie H.Essers-mix
Onze medewerkers gaan de uitdaging aan om op allerlei fitnessapparaten het beste van zichzelf te geven. Deze toestellen (loopband, hometrainer, roeimachine, pull-up bar en bench press) staan coronaproof opgesteld in een container. En laten we bij H.Essers nu juist verstand hebben van zowel containers als welzijn!
De H.Essers Cup zal het komende jaar rondreizen van de een H.Essers site naar de andere, nationaal en internationaal. Voor dit transport maken we natuurlijk gebruik van onze synchromodale oplossingen!

De deelnemende medewerkers kunnen zich dagelijks inschrijven voor een tijdslot van 1 uur om 1,5 km te lopen, 3 km te fietsen, 1 km te roeien en zoveel mogelijk pull-ups en bench presses te doen. Nadien kunnen ze hun eigen resultaten én die van hun collega’s opvolgen via een online dashboard op ons Fit2Grow-platform.

 

Supporter jij mee? De trofee voor de winnaar staat alvast te blinken.