H.Essers blijft groeien

H.Essers blijft groeien

In 2015 kende H.Essers een absoluut hoogtepunt op het vlak van aanwervingen. In België alleen al werden er 321 nieuwe jobs ingevuld. Deze groei was niet eenmalig, in 2014 werden er immers ook 339 nieuwe medewerkers aangeworven in België.
Op dit moment hebben we meer dan 4.600 medewerkers in dienst, verspreid over de 12 landen waarin we actief zijn. Sinds 2010 werden 1.700 nieuwe jobs  gecreëerd en ingevuld.  Ook het jaar 2016 zijn we met een groeispurt begonnen. In januari hadden we nog een piek van 50 nieuwe vacatures. Momenteel hebben we  30 vacatures openstaan.

Naast de operationele functies (arbeider of chauffeur), hebben we interessante vacatures voor salesprofielen, engineers en IT-profielen.

We hebben bij onze aanwervingen zeker niet alleen oog voor ervaren kandidaten. Om laatstejaarsstudenten een inkijk te bieden in het reilen en zeilen van een logistiek dienstverlener, organiseerden we op 8 april een eigen jobdate. We mochten 60 geïnteresseerde studenten ontvangen die uitkijken naar een job in warehousing, transport of IT.

Maar we gaan nog verder dan dat… Speciaal voor de doelgroep van de pas afgestudeerden hebben we een traineeship ontwikkeld. Deze  opleiding geeft de starter de kans om alle aspecten binnen de afdeling transport of warehousing te ontdekken en na 15 maanden vervolgens  te starten binnen de gekozen functie.
Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op onze jobsite http://jobs.essers.com en stuur een mailtje naar michaela.marti@essers.com