H.Essers bedankt haar H.EROES

H.Essers bedankt haar H.EROES

Echte helden zijn het, onze medewerkers. Want ook in deze uitdagende tijden geven ze het beste van zichzelf voor onze klanten. We zetten hen dan ook graag in de kijker via onze H.EROES-campagne.

Dispatchers, chauffeurs, mechaniekers, IT-specialisten, receptionisten, onze telewerkers: er kwamen heel wat teams aan bod in onze H.EROES-campagne. In deze periode zijn we dan ook ontzettend dankbaar voor de inzet van onze medewerkers. Denk maar aan de chauffeurs die ervoor blijven kiezen om toch dagelijks de weg op te gaan en zich onder de mensen begeven om hun werk te doen. Of aan onze medewerkers die onze diensten vanuit hun thuiskantoor blijven verzekeren. En, niet te vergeten, onze magazijnmedewerkers, die extra shifts draaien zodat we onze klanten steeds van de beste service kunnen voorzien.

De filmpjes werden veel geliket en gesmaakt op sociale media, dat bleek ook uit de vele reacties. Onze dankbetuiging kreeg ook een offline staartje, want we trakteerden alle personeelsleden op lekkere pralines en een bedankkaartje. Dubbel en dik verdiend!

Zo bewijzen we het meer dan ooit: together we make it transpossible!

De H.EROES-serie van H.Essers gemist? U kunt hier nog even terugblikken. Veel kijkplezier!