Lancering nieuwe Webshop

Lancering nieuwe Webshop

De vraag werd ons al vaak gesteld, maar nu is het moment eindelijk aangebroken… Ja, vanaf nu is het mogelijk om de H.Essers loop- en wielerkledij online te bestellen!

Overal waar onze medewerkers in outfit verschijnen bij allerhande sportmanifestaties,  trekken ze niet alleen de aandacht met hun prestaties en gekende ‘can do’ spirit, maar zeker ook met hun mooie outfit. De design is dan ook strak en modern zwart-rood, met sobere print en met onze slogan ‘it’s transpossible’.
Vanaf nu kan iedereen zich dus zo’n mooie outfit aanmeten.

Samen met onze partner in professionele sportswear, Bioracer, heeft H.Essers een webshop ontwikkeld.

Op de homepagina van de H.Essers website staat rechts bovenaan een nieuwe button “webshop”. Via die knop word je direct doorverbonden naar de webshop. Na een heel eenvoudige aanmelding, kan je winkelen, bestellen en betalen.  Onafhankelijk van uw bestelling en woonplaats, binnen heel Europa zijn de leverkosten vastgelegd op 5,70 euro per pakket. De webshop is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands, Frans, Duits, Spaans en Engels.

De webshop is te vinden via onze website of rechtstreeks via deze link: www.bioracer.be/en/mybioracer/?r=rmbMA4BUhC

Om de lancering van onze webshop te vieren, geeft H.Essers bij elke bestelling geplaatst vóór 1 februari 2016 een gratis drinkbus cadeau!

Belangrijke info: tussen het moment van bestelling en de levering tel je best ongeveer 10 weken.

Wens je graag meer info, neem dan contact op met Bob Van Steenweghen via bob.vansteenweghen@essers.com