Johnny Thijs benoemd tot nieuwe voorzitter raad van bestuur Hospital Logistics

Johnny Thijs benoemd tot nieuwe voorzitter raad van bestuur Hospital Logistics

Op 24 februari 2017 is Johnny Thijs, die ook zetelt in de raad van bestuur van H.Essers, benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van Hospital Logistics.

Johnny Thijs heeft een lange en succesvolle loopbaan achter de rug bij verschillende bedrijven zoals Bpost, Interbrew, Ter Beke en Côte-d’Or-Jacobs Suchard. Nadat hij in 2014 zijn functie als CEO van Bpost neerlegde, richtte Thijs zijn ervaring en talent op zijn mandaten in raden van bestuur van verschillende beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde bedrijven, waaronder Hospital Logistics en H.Essers. De voormalige bedrijfsleider, die gekend is voor zijn brede kijk en goed onderbouwde visie op de zaken, is een grote aanwinst voor de verdere internationalisering van beide bedrijven.

H.Essers nam vorig jaar een participatie in Hospital Logistics, een gewaardeerde logistieke partner voor ziekenhuizen, woonzorgcentra en verpleeg- en verzorgingstehuizen, waarin ook UZ Leuven participeert. Met deze joint venture, waarin H.Essers 51 % en UZ Leuven 49 % van de aandelen bezitten, wil H.Essers zijn strategisch Healthcare-segment verder uitbreiden en zich nog meer profileren als specialist inzake zorg- en hospitaallogistiek.

Voor meer info over Hospital Logistics kunt u contact opnemen met Jan.Lampaert@hospitallogistics.be. Hij helpt u graag verder.