H.Essers treedt toe tot farma-agentennetwerken

H.Essers treedt toe tot farma-agentennetwerken

Als logistiek dienstverlener maken wij dagelijks onze rol als architect van supply chain-oplossingen waar. Afhankelijk van het te vervoeren product en de specifieke wensen van de klant, werken wij deze op maat uit om onze klanten wereldwijd en van deur tot deur te bedienen. “Net om nog sterker in te zetten op deze twee laatste aspecten zijn we onlangs toegetreden tot twee agentennetwerken, waaronder een met een focus op farma,” legt Wim Gijbels, Manager Freight Forwarding uit.

Stel, een Belgisch bedrijf wil goederen van deur tot deur versturen naar een locatie in New York. “Dat leiden wij uiteraard graag voor onze klant in goede banen,” aldus Wim Gijbels. “Maar daarvoor heb je wel de ondersteuning van een lokale speler in New York nodig die op de hoogte is van de markt daar, en kennis heeft van de vergunningen, formaliteiten en kwalificaties ter plaatse. Bovendien werken we graag samen met partners die dezelfde kwaliteitsnormen en waarden nastreven. De toetreding tot een agentennetwerk biedt in dat opzicht veel voordelen. Alle leden worden voor hun toetreding grondig gescreend. Daarmee heb je de garantie dat je samenwerkt met betrouwbare en ervaren partners in het land van bestemming of herkomst.”

Ook voor farmaklanten

“We wilden niet over één nacht ijs gaan bij de toetreding tot een agentennetwerk. Er is een grondige analyse aan voorafgegaan, en uiteindelijk zijn we toegetreden tot het Combined Logistics Network (CLN) en het Life Logistics Network (LLN).” Van beide netwerken is H.Essers voorlopig het enige Belgische lid. “Deze netwerken passen perfect bij ons DNA, onze filosofie en kwaliteitsnormen en garanderen bovendien een ruime wereldwijde dekking.”

“CLN bestaat zo’n 17 jaar, telt 300 onafhankelijke forwarders en heeft agenten in al onze strategische landen. Om eveneens aan de gespecialiseerde noden, zoals temperatuurgecontroleerd transport, van onze farmaklanten te kunnen voldoen zijn we ook toegetreden tot het Life Logistics Network, een zusternetwerk van het CLN. De hierbij aangesloten leden hebben minstens vijf farmaklanten, zijn GMP-gecertificeerd en kunnen cold chain-transport garanderen.”

Graag meer info ver onze dienstverlening?
Neem dan contact op met H.Essers Freight Forwarding: Bert Bressinck (+32 473 55 15 57) of Freya Adriaenssens (+32 491 16 28 31) of mail naar salesforwarding@essers.com.