H.Essers op Logistiek Congres Iran

H.Essers op Logistiek Congres Iran

Meer en meer wordt de Iraanse markt bereikbaar voor Westerse bedrijven. Dat betekent dat de vraag naar logistiek van en naar Iran evenzeer toeneemt. Op dit moment is er een beperkt aantal aanbieders, wat kansen biedt voor de logistiek.

Kansen
Daarom vindt op 5 mei het Logistiek Congres Iran in Antwerpen plaats. Tijdens dit congres hoort u uit eerste hand wat er mogelijk is, wat de kansen én risico’s zijn. Ook hoort u meer over de (gedeeltelijke) opheffing van de handelssancties en hoe u zorgt dat u 100% in regel bent. Ook wij van H.Essers zijn aanwezig om onze ervaringen te delen. Zoals u weet is H.Essers een logistieke dienstverlener die specialiseert op chemie, pharma en high value goods. Het midden Oosten is al enkele jaren een vaste bestemming voor ons, en sinds vorig jaar ook een vestigingslocatie voor eigen operaties. Wij zien veel potentieel in Iran, en dat niet alleen als import- en export regio, maar ook als logistieke draaischijf.

Korting voor u!
Wij ontmoeten u graag bij het Logistiek Congres Iran op 5 mei. Bij het Logistiek Congres Iran ontmoet u circa 90 collega-professionals uit de logistiek. U ontmoet beleidsmakers, juridisch adviseurs, logistiek managers, expediteurs, cultureel experts en meer. Uiteraard is er veel ruimte voor de beantwoording van uw specifieke vragen.

Interesse?
Gebruik bij uw aanmelding actiecode: LCIB17ESSERS1

Meer info?
Klik hier.