H.Essers hoofdsponsor van drukbezochte FIA Truck Grand Prix

H.Essers hoofdsponsor van drukbezochte FIA Truck Grand Prix

Op 14 en 15 september 2019 vond op het circuit van Zolder een nieuwe editie van de FIA Truck Grand Prix plaats. H.Essers was dit jaar voor het eerst de titelsponsor van dit drukbezochte evenement, en dus mochten we het met trots de H.Essers Truck Grand Prix noemen! Een hele zaterdag en zondag werd er geracet en werden zowel de vrachtwagen als het chauffeursberoep in de spotlights gezet.

Alle medewerkers van H.Essers werden getrakteerd op een gratis ticket voor de Truck Grand Prix, waardoor er uiteindelijk maar liefst 630 medewerkers aanwezig waren. En naast de reguliere bezoekers verwelkomden we ook een aantal van onze klanten. Bij aankomst op het terrein werden bezoekers begroet door een rij blinkende rode trucks van H.Essers. “Maar we wilden tijdens deze dagen niet alleen de prachtige trucks, maar vooral ons werk als logistiek dienstverlener en onze vakkundige chauffeurs in de schijnwerpers plaatsen,” zegt Jeroen Meekers, HR Manager Transport “Daarom hebben we een echte menselijke draai aan het event gegeven. Met extra aandacht voor bezoekers, gezinnen, klanten en vooral geïnteresseerde chauffeurs in spé.” Fabrikant MAN zette mee de schouders onder het sponsorship. De indrukwekkende trucks en opleggers zorgden voor een prachtig schouwspel op het circuit.

Chauffeursberoep in de kijker
Gedurende de hele dag verwelkomde onze HR-afdeling bezoekers die geïnteresseerd waren om als chauffeur aan de slag te gaan. Recruitment Officer Lesley Alberts ontving toekomstige sollicitanten met interesse in het chauffeursberoep en gaf hen meer uitleg over de jobmogelijkheden binnen onze firma. “We geloven dat chauffeurs niet alleen de drivers, maar vooral ook de drijfveren van H.Essers zijn,” legt ze uit. “En dat willen we zeker uitdragen – zowel naar deze nieuwe chauffeurs toe, als naar de medewerkers die ons al jarenlang ondersteunen op de weg.” Wie zich inschreef voor de loting, maakte bovendien kans om aan het einde van het event op een leeg circuit een speciaal rondje te mogen meerijden in de bekende Dakar-truck van H.Essers en dat met Noël Essers himself achter het stuur.

Voor deze gelegenheid, verloten we 5 exclusieve H.Essers miniatuur trucks.
Waag je kans, en wie weet win jij één van onze 5 trucks!