H.Essers genomineerd voor Smart Belfius Awards

H.Essers is genomineerd met het unidoseringssysteem, Ethilog voor de Belfius Smart Company Awards in de categorie ≥ 10 Mio.
Op 16 mei, tijdens het Belfius Smart Belgium-event, maakt Belfius de winnaars bekend van de Smart Awards in de categorieën City, Company & Care.

Ethilog
Ethilog garandeert de traceerbaarheid van medicijnen, via een (semi-)geautomatiseerd proces in ziekenhuisapotheken en -afdelingen. En dat van bij de productie van het medicijn tot bij levering aan de patiënt. Alle geneesmiddelen worden verdeeld in een unit dose. Dat is een verpakking voor eenmalig gebruik met een uniek serienummer en een GS1 QR-code met extra informatie. De logistieke keten van bij het farmabedrijf tot de levering aan groothandel of ziekenhuisapotheek was al traceerbaar. Ethilog vult in wat nog ontbrak: het traject dat een medicijn aflegt van ziekenhuisapotheek tot patiënt.

Belfius Smart Company Award
De Belfius Smart Company Awards richten zich tot lokale overheden, bedrijven, intercommunales, ziekenhuizen, scholen, rusthuizen en zorgcentra die op een slimme manier een antwoord geven op de uitdagingen van morgen.
Het ontbreekt in ons land zeker niet aan ideeën, enthousiasme, technologie én kennis. De brede kwaliteit en variëteit van de inzendingen voor de Belfius Smart Awards die we begin 2017 uitreiken, spreken voor zich.

Hoe kan je stemmen?

  1.   Klik hier.
  2.   Stem op uw project. Per uniek e-mailadres kan u één stem uitbrengen.
  3.   Het aantal stemmen kan u in real time volgen.
  4.   Stemmen kan tot en met zondag 14 mei middernacht.

Bedankt voor uw stem!

Prijsaanvraag
News icon Blijf op de hoogte