H.Essers is eigenaar van eerste TAPA FSR A gecertificeerde site in België

H.Essers is eigenaar van eerste TAPA FSR A gecertificeerde site in België

Begin oktober verkreeg H.Essers de TAPA klasse A certificering  voor haar locatie in Winterslag.  De klasse A accreditatie betekent dat de locatie voldoet aan de hoogste beveiligingsniveau’s van de Transported Asset Protection Association (TAPA).

Deze state-of-the-art opslagruimte voor hoogwaardige producten is gebouwd met een scherpe focus op beveiliging, met onder meer extra perimeteromheining en doorgedreven camera- en toegangscontrole. Bovendien hadden we – naast de infrastructurele beveiliging – ook oog voor de procedurele beveiliging. We kwamen meteen ook tegemoet aan verschillende klantspecifieke beveiligingsmaatregelen.

Met dit magazijn verzekeren we dus de maximale beveiliging van de handling van kostbare goederen binnen onze supply chain.

TAPA Certificering voor Transport

Wanneer het gaat over vervoer, is H.Essers de grootste TAPA TSR 1 gecertificeerde logistiek dienstverlener in Europa met meer dan 450 gecertificeerde veiligheidseenheden. Onze materiële uitrusting is state-of-the-art en al onze wagens worden voortdurend gecontroleerd, zowel door een interne als een externe controle-toren.

TAPA

TAPA wordt ondersteund door de beveiligingsindustrie, in nauwe samenwerking met high-tech bedrijven die voornamelijk gevestigd zijn in de Verenigde Staten en in toenemende mate Europa en andere continenten. Dit orgaan is opgericht in 1997 en maakt gebruik van specifieke veiligheidsnormen voor goederenopslag en transport om zo het beschermingsniveau van activa in de supply chain te kunnen beoordelen.