H.Essers dubbel bekroond: M&A Award 2018 én Transport Company of the year

H.Essers dubbel bekroond: M&A Award 2018 én Transport Company of the year

Gisteren werd ons bedrijf zowel nationaal als internationaal gelauwerd met meerdere awards. “Het is ontzettend fijn om te merken dat onze strategische investeringen in duurzame oplossingen voor onze klanten opgemerkt worden,” aldus ceo Gert Bervoets.

In eigen land mochten Hilde Essers en Gert Bervoets gisterenavond de prijs voor de beste M&A-deal Mid Capital in ontvangst nemen tijdens de eerste editie van de M&A awards.  Deze titel wordt uitgereikt aan de mooiste en meest spraakmakende M&A deals. We behaalden de eerste podiumplaats met onze overname van tankcontainerspecialist Huktra. “De jury onder leiding van Urbain Vandeurzen (voormalig CEO LMS & erevoorzitter Voka) loofde het feit dat de overname meer is dan zomaar een overname van het ene familiebedrijf door een ander familiebedrijf. De jury ziet de sterke strategische fit als logische stap in de langetermijnstrategie van H.Essers.” Mooie woorden en een bijzondere bekroning van onze strategische inspanningen, ook voor ons team.”

En dat onze aangehouden koers zijn vruchten afwerpt, merken we ook op internationaal vlak. In Roemenië sleepten we, ook gisterenavond, tijdens de uitreiking van organisator Ziua Cargo, maar liefst vier awards in de wacht. Naast deze voor ICT, Management en Popularity is vooral de Transport Company of the Year een heuse opsteker. Dit bevestigt meer dan ooit dat H.Essers een volwaardige Oost-Europese speler is. Voor de eerste keer ontvangt een buitenlandse logistieke dienstverlener deze prijs in Roemenië. Gert Bervoets: “Graag wil ik via deze weg onze teams in binnen- en buitenland danken voor hun inzet en betrokkenheid, en onze klanten voor hun vertrouwen.”