H.Essers beste stagebedrijf 2015

H.Essers beste stagebedrijf 2015

Voka – Kamer van Koophandel Limburg heeft jarenlange ervaring in het werken aan de brug  tussen onderwijs en het Limburgse bedrijfsleven. Met  het Q-stageproject richten ze ons zowel tot de stagiairs en scholen als de stagebedrijven bij het uitwerken en ondersteunen van een kwaliteitsvolle stage. Het project verloopt in samenwerking met Provincie Limburg.

Dit jaar doorliepen 14 ambitieuze studenten het Q-stagetraject. Ze zijn klaar voor een vliegende start op de arbeidsmarkt. 14 bedrijven ontvingen het Q-Stagelabel, een kwaliteitslabel voor stagebedrijven, en bewezen hiermee een kwaliteitsvolle stage aan te bieden. 3 onder hen werden beloond met een Q-Titaniumlabel. Dit label wordt uitgereikt aan bedrijven die een sterk en duurzaam stagebeleid hebben uitgebouwd en dit stevig onder controle hebben.

Ook het beste stagebedrijf van 2015 werd bekroond. De scholen nomineerden de bedrijven die volgens hen de meest kwalitatieve stagebegeleiding aanboden aan hun stagiairs. De bedrijven die in deze categorie het meeste waardering kregen zijn Callexell, Nyrstar en H.Essers. Uiteindelijk mag H.Essers zich een jaar lang stagebedrijf van het jaar noemen.

Vanuit H.Essers zijn we erg blij met deze erkenning en we gaan ons stagebeleid verder duurzaam verankeren zodat we een waardige ambassadeur kunnen blijven.

U kan de volledige persmededeling van Voka hier lezen.

Links op de foto: collega’s Kimberley Maes (Junior Recruiter) en Patrik Renckens (Driver Mentor) namen de award in ontvangst.