H.Essers ambassadeur voor imagocampagne VKW Limburg

H.Essers ambassadeur voor imagocampagne VKW Limburg

Op vrijdag 3 mei lanceert werkgeversorganisatie VKW Limburg een nieuwe ‘Ondernemen versterkt Limburg’ – campagne.

In een moeilijk economisch klimaat komt deze imagocampagne als geroepen. Limburgers zullen immers de handen uit de mouwen moeten steken en vandaag al beginnen werken aan een toekomst. Werkgevers en werknemers zijn fier op hun werk hier en zetten samen hun talent in voor een toekomst met perspectief. VKW Limburg kan rekenen op de steun van 8 partnerbedrijven maar ook de provincie en Vlaanderen zetten hun schouders onder de campagne.

Werken aan morgen begint vandaag

Werkgeversorganisatie VKW Limburg promoot al jaren actief het Limburgs ondernemerschap. Doelstelling is om bedrijven en ondernemers op een positieve manier in de kijker te zetten, het ondernemingsvuur bij jongeren aan te wakkeren en de fierheid van eigen medewerkers te stimuleren. “Investeren in groei en ondernemerschap versterkt Limburg wel degelijk en is in dit moeilijker economisch klimaat van groot belang. Limburgers zullen immers de handen uit de mouwen moeten steken en vandaag al beginnen te werken aan de toekomst. Fier op hun werk hier”, aldus Luc Cardinaels, voorzitter van VKW Limburg.

Fier op ons werk hier

De campagne wordt gelanceerd op vrijdag 3 mei in het bijzijn van gedeputeerde Marc Vandeput en onze 8 partnerbedrijven: Banden de Condé, Groep Idewe, H.Essers, JBC, Omnibeton, Radson, KBC en Scana Noliko. Stuk voor stuk voorbeeldbedrijven die fier mogen zijn op hun werk hier en initiatief durven nemen. De volgende weken wordt de campagneboodschap onder de aandacht van de Limburgers gebracht via duizenden affiches in de bedrijven, reuzendoeken langs invalswegen, spandoeken bij alle ambassadeursbedrijven, paginagrote advertenties in de krant, spots op TV Limburg en op Radio 2, via social media, enz..

Een jaar lang gratis shoppen

Op www.ondernemenversterktlimburg.be ontdekken de bezoekers op een leuke, interactieve manier dat we samen moeten werken aan morgen en fier mogen zijn op ons werk hier. Ook zijn er leuke prijzen te winnen met als hoofdprijs een jaar lang gratis shoppen bij JBC. Gert Schreurs, communicatiemanager van VKW Limburg licht toe: “De campagne richt zich zowel naar het brede publiek als heel specifiek ook naar de medewerkers van Limburgse bedrijven die een aantal tools ontvangen om de campagne ook intern in hun bedrijven te laten leven. Via het uploaden van een leuke bedrijfsfoto kunnen die medewerkers trouwens aan heel Limburg tonen dat hun bedrijf fier is en teamspirit uitstraalt. De 5 leukste inzendingen winnen bovendien ijsjes voor al de collega’s”.

Limburg als topregio

Deze grootse imagocampagne kadert in het Nieuw Industrieel Beleid en wordt ook ondersteund door de provincie Limburg. Gedeputeerde van economie Marc Vandeput: “De campagne levert een belangrijke bijdrage aan de profilering van Limburg als ‘bedrijvige provincie’ en toont Limburg een regio met economische ambitie”

www.ondernemenversterktlimburg.be

Bekijk hier alvast het promotiefilmpje dat eind maart werd opgenomen met onze Sus in de hoofdrol.

Zin om in ons bedrijf te komen werken?

Neem een kijkje op onze jobsite en wie weet versterk jij binnenkort ons bedrijf!