Event op Italiaanse bodem over uitdagingen in de farmalogistiek

Event op Italiaanse bodem over uitdagingen in de farmalogistiek

Op 3 oktober organiseerde H.Essers een evenement op haar site in het Noord-Italiaanse Monselice. Met als thema ‘Challenges in Pharma Logistics Italy’ stond het event volledig in het teken van de ins en outs van de farmalogistiek in Italië. Het event kon op veel belangstelling rekenen bij klanten en prospecten farmaceuticabedrijven.

Op het programma stonden interessante presentaties van uiteenlopende experts. Zo benaderde Alessandro Persona, professor aan de Universiteit van Padova, de uitdagingen van de farmalogistiek in Italië vanuit een wetenschappelijk-analytisch perspectief, en sprak Laura Caner, Director European Warehousing COE, over de toegevoegde waarde die de samenwerking met H.Essers aan Baxters supply chain brengt. Jan Lampaert, Strategic Manager Healthcare bij Hospital Logistics, sloot het 1e deel van het programma af met Ethilog, de ideale oplossing voor een veilig en efficiënt medicijnen management systeem voor de farmaceutische sector.

Na een uitgebreide netwerklunch gingen Jef Molenaers, Global Industry Lead Pharma, dieper in op de Italiaanse EUFMD-aanvraag, om via serialisatie de verkoop van onechte farmaceutische middelen tegen te gaan. Tot slot sprak Lieven Severijns, Business Unit Manager International Expansion bij H.Essers, over hoe ons bedrijf kan bijdragen tot een toekomstgerichte supply chain. Als afsluiter volgde er nog een rondleiding door de H.Essers-magazijnen, én, afsluiten deden we met een Italiaanse aperitivo.

Bekijk de aftermovie van ons event hier:

Wenst u meer informatie over de logistieke oplossingen van H.Essers in Italië?
Neem dan contact op met Michele Pochettino: michele.pochettino@essers.com.