Een nieuwe dienst: H.Essers forwarding & Customs

Een nieuwe dienst: H.Essers forwarding & Customs

H.Essers Forwarding & Customs staat garant voor een waaier aan snelle en betrouwbare diensten. We bieden verschillende diensten aan, gaande van (temperatuurgecontroleerde) zeevracht, luchtvracht, douane-afhandeling,  verkoopsadministratie, binnenlandse distributie  en combinaties van speciale diensten op maat van elke klant.

Vanuit het centraal expeditiekantoor in Antwerpen biedt H.Essers wereldwijde diensten aan zowel in FCL als LCL via een uitgebreid globaal partnernetwerk. Wij kunnen wereldwijd beroep doen op betrouwbare en ervaren agenten waardoor we niet alleen een port-to-port concept kunnen bieden, maar nu ook tot het niveau door-to-door.

Daarnaast beschikken we op verschillende locaties over een multifunctioneel douane-entrepot. Als AEO gecertifiëerde douane agent, is het onze dagelijkse taak ervoor te zorgen dat de goederen van onze klanten probleemloos kunnen vervoerd en opgeslagen worden volgens de geldende wetgeving inzake douane.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van nationale- en internationale douanewetgeving en zijn in staat om de klant het juiste advies te geven in deze complexe wereld. Uw in-, uit- en doorvoeraangiftes worden verzorgd via moderne geautomatiseerde systemen, voortdurend worden aangepast overeenkomstig de wijzigende wetgeving, en waar nodig op maat van de klant worden geparametriseerd.

Deze nieuwe dienst Forwarding & Customs is een verlengstuk van de  huidige dienstverlening binnen H.Essers (warehousing, transport, systems & VAS).

Zo kan H.Essers uw one stop shop zijn voor al uw logistieke vraagstukken en het wereldwijde beheer van al uw zendingen.

Contact Wim Gijbels – wim.gijbels@essers.com