Transport

Transport

H.Essers biedt u vanuit 89 strategische vestigingen in 19 landen snelle, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor uw Europese transportvraag, gaande van 1 kg tot volle vrachten.

H.Essers combineert hiervoor een performant binnenlands vervoersaanbod met een uitgebreid Europees wegvervoer-netwerk, ondersteund door in-house ontwikkelde en klantspecifieke communicatie- en Transport Management Systemen (TMS).
H.Essers profileert zich als een unieke transportarchitect van innovatieve concepten met een jarenlange ervaring in nichemarkten.

Flexibele en snelle transporten

Met 1.440 trekkers en meer dan 3.816 trailers in eigen beheer garanderen we een snelle reactie op al uw transportvragen. Wij staan borg voor een korte uitleveringstermijn voor al uw zendingen doorheen heel Europa dankzij:

Aandacht voor het milieu

Wij plannen uw zendingen met alle aandacht voor het milieu, de kortste en meest efficiënte route. Onze wagens worden om de 4 jaar vervangen en zijn minimum EURO 5. Onze chauffeurs zijn opgeleid volgens het Eco-Drivingsprincipe met respect voor milieu en omgeving. Hiernaast bieden wij ook transporten aan via spoor en waterwegen om uw `carbon footprint` zo laag mogelijk te houden.

CO2 CALCULATOR: Hoe synchromodaal transport uw CO2-voetafdruk verkleint?
Start mijn berekening
Contact Transport