Transport

H.Essers biedt u vanuit 67 strategische vestigingen in 15 landen snelle, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor uw Europese transportvraag, gaande van 1 kg tot volle vrachten.

H.Essers combineert hiervoor een performant binnenlands vervoersaanbod met een uitgebreid Europees wegvervoer-netwerk, ondersteund door in-house ontwikkelde en klantspecifieke communicatie- en Transport Management Systemen (TMS).
H.Essers profileert zich als een unieke transportarchitect van innovatieve concepten met een jarenlange ervaring in nichemarkten.

Flexibele en snelle transporten

Met 1.460 trekkers en meer dan 3.050 trailers in eigen beheer garanderen we een snelle reactie op al uw transportvragen. Wij staan borg voor een korte uitleveringstermijn voor al uw zendingen doorheen heel Europa dankzij:

Aandacht voor het milieu

Wij plannen uw zendingen met alle aandacht voor het milieu, de kortste en meest efficiënte route. Onze wagens worden om de 4 jaar vervangen en zijn minimum EURO 5. Onze chauffeurs zijn opgeleid volgens het Eco-Drivingsprincipe met respect voor milieu en omgeving. Hiernaast bieden wij ook transporten aan via spoor en waterwegen om uw `carbon footprint` zo laag mogelijk te houden.

Klik hier voor uw prijsaanvraag!

ADR transport

Garage

H.Essers Express

Multimodaal vervoer

Prijsaanvraag

Contact Transport

News icon Blijf op de hoogte