WMS

WMS

Het H.Essers Warehouse Management System ondersteunt en stuurt de warehouse processen in de magazijnen van H.Essers. Het zorgt voor controle over de activiteiten, optimalisatie van de processen en traceability van uw goederen en uw orders doorheen de keten.

Integratie met uw ERP

De inhouse ontwikkeling betekent dat we werken met een systeem dat vanuit een logistieke visie gebouwd is, met oog voor voortdurende verbetering. Werkt u met SAP of met een ander ERP systeem, dan integreren we onze systemen optimaal door middel van interfacing. Op deze manier realiseren we het beste van twee werelden: de magazijnprocessen worden geoptimaliseerd zonder ingrijpend maaktwerk aan uw ERP systeem.

Optimalisatie van de warehouse processen

Onze warehouse activiteiten worden paperless gestuurd door middel van RF-scanners en voice terminals. Alle bewegingen worden gestuurd en geregistreerd om fouten te vermijden aan de bron. Pick-to light modules en automatiseringsoplossingen kunnen geïntegreerd worden om de meest efficiënte oplossing voor uw business neer te zetten. Onze standaardprocessen werken voor de meeste magazijnen, maar omdat het pakket in eigen beheer ontwikkeld wordt, hebben we de mogelijkheid om maatwerk te leveren waar nodig.

Integratie met H.Essers Transport Management Systeem

Kiest u ook voor de transportoplossingen van H.Essers, dan kunnen we gebruik maken van de geïntegreerde platformoplossing van het H.Essers systeem. Vanuit het WMS systeem worden opdrachten automatisch doorgegeven aan het transportsysteem van H.Essers.

Ons team van analysten bekijkt graag samen met u, hoe we onze business processen het best op elkaar kunnen afstemmen en hoe onze oplossing ook uw business vooruit kan helpen

Klik hier voor uw prijsaanvraag!

  • Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontvang als eerste al het nieuws over ons bedrijf en de trends op de markt.