Crestron vertrouwt EMEA activiteiten toe aan H.Essers

Crestron vertrouwt EMEA activiteiten toe aan H.Essers

Crestron, de wereldleider voor advanced control and automation systems heeft zijn EMEA forward en reverse logistics toevertrouwd aan H.Essers.

Wij zijn zeer verheugd over de nieuwe samenwerking met H.Essers. Zij tonen begrip voor complexe, multi-culturele, logistieke zaken. Dit gekoppeld met de verwachtingen van onze klanten om producten tijdig, correct en efficiënt  te leveren is cruciaal voor de verdere groei van ons bedrijf. De persoonlijke aanpak van H.Essers is zeer belangrijk om als partner zij aan zij te staan om verder te bouwen aan de groei van Crestron EMEA en de nodige interne en externe veranderingen te kunnen opvangen”, zegt Robin van Meeuwen, CEO van Crestron EMEA.

In deze samenwerking bieden wij Crestron een one stop shop oplossing waar enerzijds Crestron’s repair en assemblage activiteiten door eigen techniekers uitgevoerd kunnen worden. We voorzien hiervoor in een state of the art technische ruimte op onze logistieke site in Kampenhout.  Anderzijds behandelen we alle logistieke, administratieve en douane-technische stromen met specifieke picking- en opslagoplossingen. Hiervoor werd een nieuw WMS-systeem op maat ontwikkeld zodat alle logistieke operaties efficiënter en transparanter worden georganiseerd.

Vanaf 1 januari 2016 zullen zo’n 18 personeelsleden van Crestron on-site tewerkgesteld worden op de  logistieke site van H.Essers in Kampenhout. H.Essers zal ook een 20-tal extra werknemers aanwerven voor de logistieke ondersteuning van deze activiteiten.

Wenst u hierover graag wat meer info, neem dan contact op met Andy Peremans, via andy.peremans@essers.com

Op de foto van links naar rechts: Robin van Meeuwen, CEO Crestron EMEA, Gert Bervoets, CEO H.Essers & Pascal Vranken, COO H.Essers